Tja, dat is natuurlijk wel even een dingetje, want tik in elke willekeurige zoekmachine het woordje beachvlag of beachflag en de aanbieders vliegen je om de oren. Maar zijn ze allemaal even goed? Natuurlijk niet. Wanneer je een brood koopt bij de supermarkt smaakt hij nooit zo lekker als bij de bakker. En dat is vergelijkbaar bij ons. Ik zeg nu niet dat je aan een van onze vlaggenmasten moet gaan knagen, maar wel dat onze kwaliteit behoorlijk verschilt van de goedkopere aanbieders.

Kijk, ga je voor een goedkopere aanbieder dan moet je niet raar opkijken wanneer de mast knakt na een jaartje buitenstaan in dubbeldikke wind. Ik garandeer je dat dit met onze producten niet zo snel zal gebeuren. Waarom niet? Nou, heel simpel. Ten eerste moet je altijd je vlag, welke dan ook, binnenhalen bij windkracht 6. Want dan slaat elke vlag kapot, hoe sterk ook!  Ten tweede leveren wij steengoede masten! Bestaande uit fiberglas voorzien van een epoxy laag! Je kunt op de foto wel zien hoe flexibel onze masten zijn. Wij hebben voor elk door ons geleverde type vlag een passende mast, die flexibel is op de juiste punten. Wij geven er zelfs 2 jaar garantie op. Zo zeker zijn wij van onze zaak!

Ook onze draaimechanismes zijn bijzonder te noemen. Deze hebben een speciale afdichting aan de onderkant zodat stof en zand geen kans krijgen binnen te dringen en het dubbele kogellager systeem te dwarsbomen. Door dit fijne systeem draaien ze soepel, of liever, ze draaien letterlijk met alle winden mee. De vlag zal daarom nooit om de mast vastslaan zoals je soms wel eens ziet gebeuren. Ook hebben we aan vrijwel alle ondergronden gedacht waarop je een beachvlag zou willen plaatsen. Neem maar eens een kijkje in onze webshop naar de grondpennen en voeten.

Zo, dat was het weer even wat mijn blog betreft. We willen iedereen een geweldig mooie dag toewensen, geniet van het leven en laat de vlaggen maar wapperen!

Edith