B2C

Sokkenmode anno nu

Sneakersokken, ook wel bekend als enkelsokken zijn erg populair en ideaal bij het dragen van een paar sportieve sportschoenen of een blits paar lage schoenen. De reden hiervoor is dat sneakersokken namelijk een lagere pasvorm hebben dan de standaard sok en daardoor slechts een heel klein beetje boven de rand van je sneaker uitkomen. Voornamelijk in het najaar is de sneakersok een goede keuze aangezien deze veel koeler aanvoelt dan de standaard sok.

Sneakersokken zijn natuurlijk verkrijgbaar in diverse kleuren en maten maar alle sneakersokken bieden hetzelfde aan. Iedereen die al eens met blote voeten zijn sneakers heeft aangedaan heeft waarschijnlijk al gemerkt dat dit niet enkel erg oncomfortabel is maar ook zwetende voeten en bijgevolg dus ook stinkende schoenen veroorzaakt. Dankzij het gebruiken van sneakersokken zie je er dus aan de ene kant niet meteen als een sukkel uit door lange sokken te dragen die ver boven de rand van je sneaker komen piepen. En aan de andere kun je genieten van het comfort dat het kunnen dragen van sokken in je sneakers je schenkt. Bovendien is het feit dat de meeste enkelsokken uit katoen gemaakt worden een groot pluspunt aangezien dit betekent dat je voeten langer droog blijven en niet zoveel zullen zweten.

Falke Invisible sokken

Zoals de naam al aangeeft, zijn deze sokken onzichtbaar aangezien ze net iets meer uitgesneden zijn dan de normale enkel- en sneakersokken. Met de Falke Invisible sok zie je dus helemaal niets boven je schoenrand uitkomen. Bovendien zijn deze sokken voorzien vaan een anti-slip systeem waardoor de sokken perfect blijven zitten en niet van je voeten zullen vallen.

Biker sokken

Een andere, populaire variant van de sneakersokken zijn biker sokken. Biker sokken heb een iets hogere zichtbare boord, maar zijn toch nog steeds veel korter dan de standaard sok lengte.

Je hoort het dus al, als je geen fan bent van een sok die boven je sneakers uitkomt heb je nu geen excuus meer om nog langer blootsvoets in je schoenen rond te lopen. Sneaker en biker sokken zijn namelijk de ideale uitkomst en gelukkig haast in elke winkel en webshop te vinden.