B2C

Santika loungeset

De Santika loungeset is een populaire keuze onder tuinliefhebbers die op zoek zijn naar een comfortabele en stijlvolle manier om te relaxen in hun tuin of op hun balkon.

Het aanbod van Santika loungesets

Het aanbod van de loungesets van Santika bestaan uit verschillende loungesets, waaronder een tweezitsbank, twee fauteuils en een tafel, hoekbanken of chaise longue loungesets.

Daarnaast is het altijd gemaakt van duurzame materialen zoals aluminium en textileen, wat betekent dat het weerbestendig is en jarenlang mee kan gaan.

Comfort

Een van de grote voordelen van de Santika loungeset is dat het er alles aan doet voor jou om zo comfortabel mogelijk te kunnen zitten en te genieten van het weer.

De zitkussens zijn gemaakt van hoogwaardig foam en zijn bekleed met zachte stof, zodat je heerlijk kunt ontspannen terwijl je geniet van de zon. Daarnaast zijn de kussens ook rijkelijk gevuld, waardoor er nog meer comfort is.

Daarnaast zijn er ook diverse loungesets voorzien van verstelbare rugleuningen, zodat je ze kunt aanpassen aan je eigen voorkeuren.

Stijlvolle Santika loungesets

Verder is de Santika loungeset ook stijlvol en past hij goed bij de meeste tuinen en patios. Het aluminium frame is afgewerkt met een mooie, neutrale kleur, terwijl er ook diverse loungesets van rope zijn die een aantrekkelijk patroon hebben. Dit maakt de loungeset niet alleen comfortabel, maar ook een mooie aanvulling op je tuin of veranda.

Santika Cinta loungeset

De loungestoelcombinatie Santika Yovita biedt optimaal zitcomfort en een stijlvol design.

Deze hoekbanken zien er luxueus, stijlvol en aantrekkelijk uit. Bovendien biedt de Santika Yovita set een overweldigend zitcomfort.

De royale zit- en rugkussens zorgen voor een optimale rustervaring. De loungeset is stijlvol uitgevoerd met composiet houten delen op de rugleuning en armleuningen.

Aan hoge loungetafels kun je in de loungehoek heerlijk eten. Deze Santika Yovita loungestoelenset is een eyecatcher op elk terras en zorgt voor jarenlang loungeplezier!