Webwinkels

Sale stickers voor de retail

Bestel nu onze sale stickers in de kleuren rood, geel, oranje of zwart. Plak de sticker bijvoorbeeld op je prijskaartje of promotie artikel. Als retail winkelier is het altijd belangrijk dat je de aandacht weet te trekken van winkelbezoekers.

Pak de aandacht met sale stickers

Pak de aandacht van winkelend publiek met opvallendeĀ sale stickers! Ideaal om snel producten mee in de aanbieding te doen. Consumenten richten sneller hun aandacht op artikelen met een sale sticker. Hoe meer aandacht je weet te trekken van winkelbezoekers, hoe meer je gaat verkopen!

Permanente of afneembare stickers

Wij hebben sale stickers met een permanente of afneembare lijmlaag. Zijn je artikelen schadegevoelig? Of wil je de stickers gebruiken voor textiel zoals t-shirts, truien en broeken? Dan adviseren wij om voor afneembare stickers te kiezen. Zoek je sale stickers die er niet makkelijk af te halen zijn? Kies dan voor permanente stickers.

Eenvoudig online bestellen

Bestel onze sale stickers eenvoudig online! Kies je gewenste kleur, lijmlaag en aantal. Voor elke toepassing hebben wij een passende oplossing. Zo heb je al binnen enkele klikken een bestelling geplaatst.

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Door onze unieke productiemogelijkheden kunnen wij sale stickers van een uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs aanbieden!