Webwinkels

Maak je picknick nog leuker

Zó maak je een picknick nog leuker

Picknicken is altijd een goed idee. Je geniet van lekker eten, van lekker drinken en van de natuur om je heen. Dat je ook nog in de buitenlucht zit, maakt het plaatje bijna compleet. Het enige dat nog ontbreekt, zijn enkele attributen. Attributen waarmee je je picknick nog leuker maakt.

 

Een picknickmand

Iets wat bij een leuke picknick zeker niet mag ontbreken, is een leuke picknickmand. Een picknickmand is niet alleen praktisch, maar ziet er ook nog eens leuk uit. Zorg ervoor dat de mand groot genoeg is, zodat je al het gewenste eten en drinken mee naar de picknickplek toe kunt nemen.

 

Een picknickplaid

Aan een picknicktafel picknicken is leuk, maar het is niet perfect. Nee, op een picknickplaid zit je lekker en ben je echt één met de natuur. Dit is precies zoals picknicken ooit bedacht is.

 

Kun je nog wel een leuk picknickplaid gebruiken? Check dan ons aanbod van picknickplaids eens. Deze plaids zijn allemaal van alpacawol gemaakt, waardoor de dekens heerlijk zacht aanvoelen. Bovendien zijn deze plaids behoorlijk groot; pakweg 190 bij 230 centimeter groot. Zeker als je twee van deze plaids naast elkaar legt, heb je voldoende ruimte tijdens je picknick.

 

Een koelbox

Tijdens het picknicken wil je ongetwijfeld van vers voedsel en koud drinken genieten. Dit krijg je voor elkaar door een koelbox mee te nemen. In een koelbox bewaar je bij voorkeur alleen het verse voedsel en drinken. De overige etenswaren en dergelijke kun je prima in de picknickmand meenemen.

 

Middeltje tegen insectenbeten

Niet alleen mensen zijn gek op een picknick, maar ook insecten. Om jezelf tegen de insectenbeten te wapenen, kun je het beste bijvoorbeeld DEET meenemen. Met dit middel hou je de insecten op afstand, waardoor je op een aangename(re) manier van je picknick geniet.

 

Neem zonnebrand mee

Het kan absoluut geen kwaad zijn om zonnebrand mee te nemen. Tijdens de picknick zit je – zeker op zonnige dagen – vol in het zonlicht. Om je huid tegen dit felle zonlicht te beschermen, kun je gewoonweg niet zonder de zonnebrand. De zonnebrand neem je simpel in de picknickmand mee.

 

Neem zachte kussens mee

Op een picknickplaid zitten is absoluut geen straf, zeker niet als je voor één van onze plaids kiest. Door het alpacawol zijn de woondekens heel zacht, maar je kunt niet altijd een fijne houding aannemen tijdens het picknicken. Om dat wel voor elkaar te krijgen, kun je het beste ook zachte kussens mee nemen naar de picknickplek. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de sierkussens uit ons aanbod.

 

Zorg voor vermaak rondom de picknick

Bij een picknick draait het niet alleen om eten en drinken, maar ook om gezelligheid. Om de sfeer tijdens het picknicken te verhogen, komt bijvoorbeeld een spelletje goed van pas. Ook kun je een bal meenemen, een muziekboxje of aanverwante items. Je hebt in ieder geval voldoende mogelijkheden om voor vermaak bij de picknick te zorgen.