Webwinkels

Grenen schutting

Grenen schutting

Als u op zoek bent naar een Grenen schutting, dan hoeft u niet verder te zoeken. Schutting Leverancier heeft precies wat u zoekt. Een Grenen schutting staan bekend om hun kracht en hebben een unieke, prachtige en natuurlijke kleur. Deze kleur wordt gevormd door een bijzondere mix van een groene gloed over het lichtbruine hout, die ontstaat doordat het hout wordt geïmpregneerd om het sterker te maken. Hierdoor gaat de schutting tot wel 10 tot 15 jaar mee. Grenen is een naaldhoutsoort die afkomstig is van de Grove den (Pinus sylvestris) en is ruimschoots verkrijgbaar in Europa en omringende gebieden.

Grenen schutting, verschillende soorten

Wij hebben onze Grenen schutting in verschillende soorten zoals in de mooie natuurlijke kleur maar ook in het zwart. Daarnaast kunt u kiezen uit het aantal planken wat de dichtheid van de schutting bepaald en dus ook zal zorgen voor meer privacy. Welke Grenen schuttingen we precies hebben zetten we even op een rijtje:

Kortom, er is genoeg keuze voor iedereen! Wilt u uw eigen schutting samenstellen? Ga dan naar onze configurator waar u uw eigen droomschutting kunt samenstellen.