Hallo, wij zijn Edith en Ronald en wij hebben een aantal jaren geleden dit mooie bedrijf overgenomen. Maar laat ik bij het begin beginnen.

Een tijdje terug kwam ik in contact met de vrouw van Edwin, de vorige eigenaar en oprichter van Bestekoop Beachflags en door ons contact zijn de beide heren samen gaan werken. Edwin in de sales en Ronald als de creatieve brein achter de vlaggen.

Na een aantal jaren kwam er iets bijzonders op Edwin’s pad en hij besloot het bedrijf te verkopen. Je raad het al, wij waren verliefd en wilden deze mooie business niet opgeven dus na een gezellige avond de boel eens goed doorgenomen te hebben kwamen we tot een mooie deal waar wij allemaal dik tevreden mee waren.

Nu draaien Ronald en ik al weer een paar jaar solo in de beachvlaggen mee en ik moet zeggen het is nog altijd geweldig leuk om te doen. Wij draaien beurzen, leveren beach- en mastvlaggen door heel nederland, zijn beachvlagmasten leverancier voor een festivalvlaggen producent en verhuren zelfs voor evenementen en congressen.

Binnenkort meer over onze producten maar voor nu wens ik jullie allemaal een ongelooflijke mooi, gezond en productief 2020!